Veelgestelde vragen

© dionvacation. De foto’s boven de blogs zijn op locatie gemaakt door de redactie van dionvacation. Deze beelden zijn auteursrechtelijk beschermd. Er rust een copyright op. Daarom is het verboden om de foto’s te gebruiken zonder onze toestemming. Wij werken vrijwel altijd met eigen content, tenzij anders vermeld.

dionvacation® is een geregistreerd reis- en lifestylemerk. 

Samenwerkingen zijn mogelijk in verschillende vormen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld een persreis, reportage en/of review.

Ook kun je ons benaderen voor productbeoordelingen. De samenwerkingsvormen leveren content op vanuit dionvacation: een blog (of meerdere) over jouw bestemming, accommodatie of dienst/product.

  • Wij werken met eigen content. We gebruiken geen teksten of foto’s van partners.
  • Eventuele samenwerkingspartners worden vermeld in de betreffende blog(s).
  • De eindredactie van dionvacation gaat over de inhoud en redactionele keuzes.

In tegenstelling tot veel andere platformen doet dionvacation niet aan een-op-een overgenomen advertorials of promotionele gastartikelen van externe partijen. Dergelijke verzoeken weigeren we bij voorbaat.

Op die manier blijft de authenticiteit van dionvacation gewaarborgd. We beschrijven de zaken puur zoals we ze daadwerkelijk ervaren. Dat verwachten onze lezers ook van ons. En juist daarom hechten ze waarde aan onze verhalen over jouw bestemming, accommodatie of dienst/product.

  • Bekijk altijd voor de zekerheid je spam-map (bijvoorbeeld: ‘Ongewenste e-mail’ of letterlijk ‘Spam’). Soms komt de ontvangstbevestiging onterecht in deze map terecht.
  • Verder zijn er mensen die een ‘Overige’-sectie hebben in hun Postvak IN, naast ‘Prioriteit’. Ook daar kan de e-mail terechtkomen. Zo niet, verstuur het contactformulier, retourneringsformulier of annuleringsformulier opnieuw.
  • Ons platform toont een bedankpagina als de verzending van het formulier gelukt is. Geen bedankpagina en/of ontvangstbevestiging? Stuur in dat geval een rechtstreekse e-mail. Ons e-mailadres staat in de algemene voorwaarden.