Reis- en lifestylemerk (®)

Het merk dionvacation is geregistreerd (®) bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP). Dat is een officiële instantie. Ons merk richt zich op reizen en lifestyle, informatieverstrekking en kleding.

Reizen

Als uitgever van informatieverstrekking over reizen zijn we gespecialiseerd in meerdere hete en koude regio’s. We geven informatie met betrekking tot reizen en vervoer.

Het merk dionvacation® biedt reisinspiratie door middel van een reismagazine. Dat reismagazine staat vol reisblogs over avontuurlijke zonvakanties en recreatieve schaatsvakanties.

Het schrijven van teksten en publiceren van foto’s zijn belangrijke onderdelen van dit (content)merk.

Lifestyle

Van dertig graden boven nul tot twintig graden onder nul: dionvacation pakt de uitersten. Dat past bij de lifestyle waar ons merk voor staat: pure levenslust, onverwachte ontdekkingen, het afwisselen tussen actie/avontuur en ultieme rust. Dat alles voor sportievelingen die grenzen verleggen en flexibel dansen tussen luxe en laagdrempeligheid.

Reis- en lifestylemerk voor zonliefhebbers en schaatsfanaten:
 Loeihete en ijskoude reisinspiratie. Van hagelwitte, goudgele en gitzwarte stranden tot betoverende en bevroren bergmeren. Voel het vakantieleven in de warmte van de zon en de kilte rond het ijs. Dé reisblog voor jouw zonvakantie of schaatsvakantie. Ervaar de levenslust. Smeer je in, slijp de ijzers. Reis mee van Bali tot de Weissensee.