Copyright, auteursrechten (©) dionvacation

Copyright: © auteursrechten van informatie/inhoud op dit platform zijn van het geregistreerde reis- en lifestylemerk dionvacation®. Enkel déze publicist en producent is eigenaar van de inhoud en de opmaak.

Copyright, auteursrechten: beschermde inhoud

Er rust een copyright (©) op de weergegeven content (inhoud).

  • Het gaat hier om blogartikelen, foto’s en andere afbeeldingen. Ook betreft het getoonde grafieken, gegevens en tabellen.
  • Samengevat is elke vorm van media (tekst, beeld en geluid) op dit platform auteursrechtelijk beschermd (© dionvacation).
  • Hergebruik van deze media is officieel strafbaar conform de nu geldende Auteurswet van de overheid.

Daarom is het zonder toestemming nadrukkelijk niet toegestaan inhoud/opmaak van dionvacation te verveelvoudigen of openbaren. Er geldt een verbod op gehele én gedeeltelijke reproductie en verspreiding van deze content.

Als persoon of organisatie verwijzen naar dionvacation

Als persoon of organisatie mag je uitsluitend ‘linkjes’ (verwijzingen) naar reisblogs delen met anderen. Deze uitzondering omvat ‘concreet verwijzen naar reisblogs met inbegrip van de volledige verwijzing/URL’ (link).

Dit kan via de deelfunctionaliteit ‘deze reisblog delen‘, die getoond wordt rechtsonder de gepubliceerde reisblogs. Dankzij deze uitzondering kun je de inhoud (indirect) delen met anderen.

Rechtstreeks delen van gehele of gedeeltelijke content is dus niet akkoord. Al met al is het alleen toegestaan om de link naar het bronartikel te verspreiden.

Copyright, auteursrechten: eigen, onafhankelijke inhoud

Wij staan voor eigen, onafhankelijke inhoud. Dat wil zeggen dat we zelf alle teksten schrijven en zelf de bijbehorende foto’s maken. Op die manier waarborgen we een uniek en authentiek platform.

Het komt voor dat derde partijen ons voorzien in reizen, accommodaties en/of producten (zie Samenwerkingen, Veelgestelde vragen). Wij zijn dan akkoord met een samenwerking, maar we blijven zelf (eind)producent van onze eigen media.

Ook bij eventuele samenwerkingen valt het copyright van het artikel onder dionvacation. Enkel de redactie van dionvacation gaat over de inhoud. Wij vermelden het expliciet wanneer reizen, producten en/of accommodaties aangeboden zijn door derden.